https://www.ezytrack.nl

Sinds 2015 hebben we ruime ervaring opgedaan met de distributie en verkoop van GPS trackers met en eigen app en portal. Sinds medio 2021 zijn we gestart met een ons eigen navigatieplatform. Uitgebreide mogelijkheden, goede kwaliteit- en prijsverhouding waren bij deze beslissing belangrijk.

een 2-tal aandachtspunten vormt de basis van ons productenpakket:

  • Asset tracking
  • Fleet Managment

Daarnaast gaat het om veiligheid: servers staan in Europa en met name in de UK en Duitsland. Veel aandacht voor gegevensbescherming en het gebruik van voornamelijk Europese hardware en Galileo-ready.

FENDT 300 SCR-SERIE: RISICOLOOS EN (MEDE) DAAROM ROOFGOED

In 2012 gaf Fendt de populaire 300-serie een update. Meest opvallend: sindsdien moet er AdBlue worden getankt. Deze zogenoemde Fendt 300 SCR blijkt achteraf gezien een eenvoudige traploze trekker met weinig risico’s. Dat maakt ‘m bijzonder gewild en tegelijk waardevast en moeilijk te vinden.

.

Meer dan 1.300 GPS apparaten!!!

Meer dan 1.300 GPS apparaten van veel fabrikanten worden ondersteund op ons  platform. Wij proberen zoveel mogelijk apparatuur van Europese fabrikanten te gebruiken.

GPS apparatuur!!!

Graag maken wij gebruik van Europese GPS apparatuur. Teltonika heeft een groot, uitgebreid en betaalbaar assortiment beschikbaar.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more