Meer dan 1.300 verschillende gps trackers van diverse fabrikanten kunnen op ons netwerk worden aangesloten. Altijd de juiste tracker beschikbaar

GPS Trackers Ezytrack.nl/gpstrackers

Teltonika GPS Trackers FMB204 is een SPECIALE waterdichte (IP67) tracker met Bluetooth-connectiviteit, interne high-gain GNSS- en GSM-antennes en geïntegreerde back-upbatterij met hoge capaciteit. Apparaat is ontworpen om langer te werken zonder voeding. FMB204 met LiPo-batterij kan tot 6 dagen werken in de energiebesparende modus. FMB204 is perfect geschikt voor landbouw, bezorging, gekoeld transport, trailers tracking, security & hulpdiensten en nog veel meer. 6-30V voeding maakt FMB204 geschikt voor motorfietsen en watertransport.

Teltonika GPS tracker TMT250 is een autonome persoonlijke tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit. Onze minitracker is ontworpen voor het monitoren van mensen, huisdieren en auto’s. Het kan ook worden toegepast voor personeelscontrole, beveiligingspersoneel bij sportevenementen en andere use-cases om beveiliging en controle te waarborgen. IP67 waterdichte behuizing zorgt voor handig gebruik, zelfs in zware omstandigheden. De capaciteit van de grote batterij breidt het toepassingsgebied uit waar een lange levensduur van de batterij vereist is.

ezytrack.nl/gpstracker
Ezytracker.nl/gpstracker

FMB003 is een ultraklein plug-and-play GPS tracker voor OBD-toepassingen van de volgende generatie. Het belangrijkste kenmerk van FMB003 is de mogelijkheid om OEM-parameters (PID’s) via de OBD-poort te lezen. Met dit apparaat kunt u de werkelijke kilometerteller en het werkelijke brandstofniveau aflezen. Bovendien wordt ons apparaat geleverd met de ondersteunde voertuigen en gegevenslijst, dus u hoeft niet meer te raden – nu weet u welke gegevens u van een specifiek voertuig kunt lezen.

Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruiksscenario’s, waaronder wagenparkbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurslogboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur en leasing en meer.

Het apparaat ondersteunt verschillende BLE 4.0-sensoren, bakens, handsfree-headsets, firmware- en configuratie-updates via Bluetooth, waardoor de toch al rijke set functies wordt uitgebreid.

FMB003 – zet een nieuwe standaard in OBD-tracking!

Ezytrack.nl/gps-trackers

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more