ODB Mini Dantracker

Word dealer en profiteer van het sterke imago van Ezytrack

Dealer worden

Wil je als leverancier profiteren van het sterke imago van Ezytrack? En ben je de juiste partij om onze klanten uit jouw regio optimaal van dienst te zijn met klantgericht advies over onze oplossingen? Dan komen we graag in contact met jou om onze samenwerking te bespreken.

Als dealer van Ezytrack ben je een waardevolle schakel in ons sterke netwerk binnen België en Nederland. Hierbij profiteren we beiden van elkaars kwaliteiten. Zo kun je rekenen op extra klanten die wij doorverwijzen naar jou en kun je altijd beschikken snel beschikken over bestelde GPS trackers en uiteraard over onze technische expertise omtrent onze producten. Tegelijkertijd rekenen wij erop dat jij onze gezamenlijke klant voorziet van de service die wij beloven.

 

 

Wederverkopers zijn de schakel

Wij zijn overtuigd van het belang van dealers, en zijn van mening dat deze de schakel vormen tussen ons en de eindgebruiker. Alleen bij de dealer kan een potentiële koper een product echt zien. De dealer geeft de klant professioneel advies en vormt tevens een bron van waardevolle informatie voor ons, omdat hij bekend is met de vraag van de markt en de feedback van de klant. Hiervan maken wij graag gebruik.

ezytrack.nl/dealer

Dealer aanvraag:

 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    gdpr-image
    This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
    Read more